Vinduespudsning i Fredericia, Kolding og Vejle

Vinduespudsning & vinduespudsning & vinduespolering Fredericia

Rengøring af vinduer og vinduespolering

Rene vinduer giver godt humør. Med vinduespudsning og vinduespolering fra ABC Service får du de flotteste, rene vinduer - til gode priser.  Når ruderne er nyvaskede, vil der komme bedre lysindfald, så din bolig fremstår mere lys, ren og indbydende. Derfor vil vinduespolering være godt for både dig og dit velbefindende.

Vi tilbyder vinduespolering af højeste kvalitet og polerer dine vinduer med professionelt vinduespudserudstyr for minimal slitage. Vi kører i Fredericia, Kolding og Vejle.

Hvorfor vælge ABC Service til vinduespudsning?

Vi har poleret vinduer i størstedelen af Danmark siden 1978. Med over 40 års erfaring er vi det sikre valg til både private, virksomheder og institutioner i trekantområdet og på Fyn.

ABC Service garanterer, at du får kvalitet for pengene. Det er ikke uden grund, at vi er et af de største rengørings- og vinduespudserfirmaer i Fredericia og omegn. Det er vi, fordi vi sikrer dig en god kvalitet til billige priser. Samtidig er vi miljøbevidste.

Hvis du ønsker perfekt polerede vinduer eller grundig rengøring, så kontakt os nu.

Miljøvenlig rengøring af vinduer

Udover at du får høj kvalitet hos os, kan du også være helt sikker på, at vi passer på miljøet. Vi anvender produkter, der bærer Svanemærket. De indeholder ingen unødvendige kemikalier, der kan være skadelige for hverken dig eller naturen. Med vores grønne profil sikrer vi dig effektiv rengøring, der er skånsom overfor miljøet, men stadig giver et skinnende resultat.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi tilbyder mange forskellige services. Først og fremmest kan vi hjælpe dig med en smuk vinduespudsning eller vinduespolering i høj kvalitet - og til en god pris. Vi bruger professionelt vinduespudserudstyr og er samtidig skånsomme overfor miljøet.

Derudover tilbyder vi rengøring af solceller, kontorrengøring / erhvervsrengøring, håndværkerrengøring samt rengøring af flyttelejligheder.

Kontakt os

Vinduespolering/Rengøring
Michael Bjørgum
Telefon: 40 30 75 80

Kontakt os

ABC Service

Hvorfor ABC Service?

ABC Service blev etableret i 1978 af Freddy Hansen. ABC Service er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer, og har været med i flere større projekter både med vinduespolering og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange års ansættelse som 1. mand hos ABC Service har Michael Bjørgum overtaget firmaet, da Freddy Hansen har valgt at gå på pension efter mange gode år i branchen.