Vinduespudsning i Fredericia

Vinduespudsning & vinduespudsning & vinduespolering Fredericia

Vinduespudsning og Vinduespolering hos ABC Service i Fredericia

Rene vinduer giver et bedre lysindfald, mens mere lys gør dig i bedre humør. Din bolig vil desuden fremstå mere lys, ren og indbydende, og derfor vil vinduespolering gøre godt for dig og dit velbefindende.

Her hos ABC Service tilbyder vi vinduespolering af højeste kvalitet og polerer dine vinduer med minimal slitage. Siden 1978 har vi poleret vinduer i størstedelen af Danmark, så vi har god erfaring med det. Vi kører blandt andet ud til private, virksomheder og institutioner i hele Fredericia, så hvis du ønsker perfekt polerede vinduer i området, så giv os et ring.

 

Vælg ABC-Service til vinduespudsningen og Vinduespolering i Fredericia

Hvorfor bør du vælge ABC-Service over så mange andre rengøringsfirmaer? Det får du et svar på her. Vores firma blev grundlagt helt tilbage i 1978 og med næsten 40 års erfaring, så sikrer vi, at du får kvalitet for pengene. Det er ikke uden grund, at ABC-Service er et af de største rengørings- og vinduespudserfirmaer i Fredericia og omegn. Dette vidner helt sikkert om en god kvalitet til en god pris. I spidsen af firmaet finder du Michael Bjørgum, som er en storspiller inden for faget, med mere end 30 års erfaring inden for rengøring og vinduespudsning.

 

Hvad skulle det være?

Dette er et af vores spørgsmål, og svaret kan være meget bredt. Vi tilbyder nemlig mange forskellige services. Først og fremmest, så kan vi tilbyde dig vinduespudsning eller polering i høj kvalitet. Udover at forsikre dig om en høj kvalitet, så kan du også være ganske sikker på, at vi er skånsomme overfor miljøet, dette er et resultat af et miljøbevidst valg om at anvende et miljøvenligt vaskeanlæg

Et andet eksempel på vores miljøbevidste linje er, at vi også tilbyder rengøring af solceller. Solceller er en utroligt god energikilde, hvis man vil skåne miljøet, og vi kan tilbyde dig at få en større mængde energi ud af dine solceller. Solceller producerer nemlig op til 20% mere energi, hvis man sørger for at holde dem rene. Dog kan det være besværligt at rengøre dem, så derfor kan du med fordel hyre os til at gøre det beskidte arbejde, så både du og dine solceller har mere energi.

Vi tilbyder også vinduespolering i Kolding og vinduespolering i Vejle

Udover vinduespudsning og rengøring af solceller, så tilbyder vi blandt andet disse services: Rengøring af kontorer, håndværkerrengøring og rengøring af flyttelejligheder. 

Kontakt os

Vinduespolering/Rengøring
Michael Bjørgum
Telefon: 40 30 75 80

Kontakt os

ABC Service

Hvorfor ABC Service?

ABC Service blev etableret i 1978 af Freddy Hansen. ABC Service er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer, og har været med i flere større projekter både med vinduespolering og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange års ansættelse som 1. mand hos ABC Service har Michael Bjørgum overtaget firmaet, da Freddy Hansen har valgt at gå på pension efter mange gode år i branchen.