Vinduespolering i Vejle

Vinduespolering Vejle

Vinduespolering og Rengøring i Vejle med ABC Service

En af mange services, som vi udbyder, er rengøring af flyttelejligheder. Der er flere grunde til at anvende professionel rengøring, hvis du skal fraflytte dit lejemål. Det kan sandsynligvis spare dig penge, da du slipper for at betale dyrt for at ejendomsfirmaet skal gøre det om. Hele lejligheden får en grundig tur, og denne rengøring indebærer rengøring af køkkener herunder skabe, gulve, vinduer, vindueskarme/rammer. Udover dette, så sørger vi for afkalkning og en grundig rengøring af badeværelser.

En anden spidskompetence hos os er vinduespolering. Her gør vi en dyd ud af rene, klare og skinnende vinduer. Vores erfaring, gode produkter og dygtige mandskab gør, at vi hver gang kan levere et skinnende flot resultat til vores kunder. Her er ingen opgave for lille eller stor da vi har udstyret i orden og blandt andet sagtens kan klare vinduespolering i forskellige højder.

.

Udover disse to beskrevne services, så tilbyder vi blandt andet også: Håndværkerrengøring, kontorrengøring og rengøring af solceller.

Vi sikrer høj kvalitet gennem troværdighed

Hos ABC Service forsikrer vi dig om, at du får den bedste kvalitet. Men du behøver ikke at tage vores ord for gode varer, her hos os finder du nemlig en lang liste af troværdige referencer, som hver især kan stå inde for vores kvalitetsservice. Disse referencer er blandt andet Fredericia Kommune, Nybolig og Røde Kors.

Et andet tegn på troværdighed er vores store erfaring, som er et resultat af over 30 års erfaring med rengøring og vinduespudsning. Udover dette, så har vi hos ABC Service en direktør, som ved, hvad han snakker om. Michael Bjørgum har mange års erfaring inden for netop rengørings- og vinduespudserfaget.
Hvis du stadig ikke er overbevist, så kan du med fordel tage kontakt til os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning eller rengøring.  

Kontakt os

Vinduespolering/Rengøring
Michael Bjørgum
Telefon: 40 30 75 80

Kontakt os

ABC Service

Hvorfor ABC Service?

ABC Service blev etableret i 1978 af Freddy Hansen. ABC Service er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer, og har været med i flere større projekter både med vinduespolering og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange års ansættelse som 1. mand hos ABC Service har Michael Bjørgum overtaget firmaet, da Freddy Hansen har valgt at gå på pension efter mange gode år i branchen.