Vinduespolering i Kolding

Vinduespolering Kolding

Spar tid i hverdagen med professionel vinduespolering i Kolding

 

Der er rigtig mange fordele ved at fravælge selv at bruge tid på at pudse og polere dine vinduer, og i stedet lade andre gøre det hårde arbejde for dig. Hvis vinduerne rigtig skal skinne og se rene ud, så kan du ende med at bruge en uhyrlig masse tid på projektet på egen hånd. Det er sådan, at en god vinduespolering kræver overraskende meget teknik. Gør du det for hurtigt eller forkert, ja så risikerer du at skidtet bliver siddende, eller at du efterlade grimme hvide striber på glasset.

Bor du i byen, hvor forholdsvis mange mennesker kører rundt i bil her dag, så vil du sikkert opleve, at dine vinduer bliver hurtigt beskidte. Os fra biler og andre former for benzindrevne køretøjer er nemlig en af de helt store syndere, når det kommer til beskidt og smudset glas. I stedet for at kæmpe en nedslidende kamp imod uret, når det kommer til poleringen af dine vinduer, så foreslår vi, at du i stedet benytter dig af en af vores dygtige fagfolk til at komme og få dine vinduer til at skinne for dig.

Erfarne ansatte med teknisk snilde

Hos os har vi mange års erfaring med vinduespolering i Kolding og nærområderne. Vi holder os hele tiden opdateret på den nyeste teknik, og så sætter vi og vores ansatte en dyd i ikke at forlade dit hjem, før alle dine vinduer er fuldstændig rene og strålende. Alle vores medarbejdere har stor erfaring inden for polering af netop vinduesglas, og du kan derfor være sikker på at du vil være tilfreds med det endelige resultat. Desuden er prisen på vores ydelser så lav, at det stort set ikke kan betale sig for dig at gøre det selv. 

Kontakt os

Vinduespolering/Rengøring
Michael Bjørgum
Telefon: 40 30 75 80

Kontakt os

ABC Service

Hvorfor ABC Service?

ABC Service blev etableret i 1978 af Freddy Hansen. ABC Service er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer, og har været med i flere større projekter både med vinduespolering og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange års ansættelse som 1. mand hos ABC Service har Michael Bjørgum overtaget firmaet, da Freddy Hansen har valgt at gå på pension efter mange gode år i branchen.