Rengøring af solceller

Få mere ud af solcellerne

Ved at holde solcellerne rene opnår man 15% – 20% mere i ydeevne.

Uanset hvordan solcellerne er behandlet, er de ikke selvrensende. Pollen, fugleklatter eller blade på nogle af solcellerne blokerer for solens stråler og hindre derfor, at man får en optimal ydeevne af cellerne.

Vi rengør solcelleanlægget med et professionelt vaskeanlæg, som er skånsomt og fri for kemikalier. Vandet er 100% rent og efterlader derfor ingen kalk eller mineraler og bakterier.

Vi kan tilbyde abonnementsordning med intervaller 3 – 4 gange årligt eller efterbehov. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

OBS

En udbredt opfattelse er, at regnvandet naturligt skyller smuds og snavs væk, men Indgroet snavs fjernes ikke af regnvandet. Desuden vil regnen pga. luftforurening tilføre andre fremmende partikler.

Kontakt os

Vinduespolering/Rengøring
Michael Bjørgum
Telefon: 40 30 75 80

Kontakt os

ABC Service

Hvorfor ABC Service?

ABC Service blev etableret i 1978 af Freddy Hansen. ABC Service er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer, og har været med i flere større projekter både med vinduespolering og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange års ansættelse som 1. mand hos ABC Service har Michael Bjørgum overtaget firmaet, da Freddy Hansen har valgt at gå på pension efter mange gode år i branchen.