Rengøring af flyttelejligheder

ABC Service tilbyder rengøring af lejligheder ved flytning

Når boligen står tom, sørger vi for en grundig rengøring af rummene, så de fremstår pæne og indbydende til de næste, der flytter ind.

Ved rengøring af flyttelejligheder står vi for rengøring af køkkener, skabe, gulve, vinduer, vindueskarme og -rammer samt afkalkning og rengøring af badeværelser.

Hos ABC Service er vi miljøbevidste og bruger derfor skånsomme og svanemærkede rengøringsmidler, der dog stadig er yderst effektive og giver et flot resultat.

Slip for besværet - lad ABC Service gøre rent

Vi har stor erfaring med rengøring af flyttelejligheder og tager gerne rengøringen, når lejligheden står tom.

Ved flytning er der ofte brug for omfattende rengøring af alle rum. Derfor sørger vi for, at der igen bliver skinnende rent ved flytning eller efter håndværkere.

Vi tilbyder en grundig hovedrengøring, der fjerner alle spor efter tidligere beboere eller håndværkere. Vi gør grundigt rent alle steder og sikrer, at de nye beboere kan flytte ind i et rent hjem.

 

Flytterengøring inkluderer blandt andet:

  • Rengøring af køkkener, badeværelser, skabe, gulve, vinduer, vindueskarme m.m.

  • Afkalkning

  • Brug af svanemærkede produkter

 

Vi tilbyder også håndværkerrengøring, der sikrer en ren og flot bolig efter besøg af malere, tømrere eller lignende. Vores team har stor erfaring med at samarbejde med byggeledere, så opgaverne også kan udføres løbende.

Svanemærket rengøring af flyttelejligheder

Vi passer godt på både mennesker og miljø. Vores rengøring er effektiv, men skånsom overfor både miljø og helbred.

Vi bruger produkter, der er allergitestede og bærer Svanemærket.

Hvad skulle det være?

ABC Service tilbyder udover flytterengøring og kontorrengøring / erhvervsrengøring også vinduespudsning og vinduespolering, rengøring af solceller og rengøring efter håndværkere.

 

Hvis du ønsker professionel flytterengøring eller håndværkerrengøring, så kontakt os gerne

Kontakt os

Vinduespolering/Rengøring
Michael Bjørgum
Telefon: 40 30 75 80

Kontakt os

ABC Service

Hvorfor ABC Service?

ABC Service blev etableret i 1978 af Freddy Hansen. ABC Service er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer, og har været med i flere større projekter både med vinduespolering og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange års ansættelse som 1. mand hos ABC Service har Michael Bjørgum overtaget firmaet, da Freddy Hansen har valgt at gå på pension efter mange gode år i branchen.