Om ABC Service

ABC Service tilbyder blandt andet vinduespudsning og vinduespolering, rengøring af solceller, rengøring efter håndværkere og i forbindelse med flytning samt kontorrengøring m.m. til gode priser i trekantområdet og på Fyn.

Miljørigtig rengøring og vinduespudsning

Vi tilbyder mange forskellige services - bl.a. rengøring af vinduer og vinduespolering. Udover at vi lover høj kvalitet, er vi også miljøbevidste. Vi bruger midler, der er skånsomme overfor miljøet. Du kan derfor med god samvittighed hyre os til rengøring, erhvervsrengøring og vinduespolering.

Vi har en grøn profil og passer godt på naturen med skånsomme produkter.

Som en del af vores grønne profil tilbyder vi desuden rengøring af solceller, så du kan få en større mængde energi ud af dine solceller

Solceller en en utrolig energikilde, hvis man vil skåne miljøet. Vi tilbyder at få en større mængde energi ud af dine solceller. De producerer nemlig op til 20 procent mere energi, hvis de bliver holdt rene. Det kan dog være besværligt at rengøre dem, og derfor kan du med fordel hyre os til at gøre det beskidte arbejde, så både du og dine solceller får mere energi. Vi har en skånsomt vaskeanlæg.

Historien om ABC Service

Firmaet blev etableret i 1978 af Freddy Hansen, og er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer. ABC Service har været med i flere større projekter med vinduespudsning og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange år som førstemand hos ABC Service overtog Michael Bjørgum firmaet, da Freddy Hansen valgte at gå på pension efter mange gode år i branchen.

Michael Bjørgum har over 30 års erfaring med vinduespolering og rengøring. Derfor er han en sværvægter indenfor faget - ligesom firmaet er blevet det.

Vores ekspertise tilbydes både til virksomheder og private i trekantområdet og på Fyn.  Vi leverer et stykke arbejde af en høj kvalitet og yder en god service, så vores kunder får en god oplevelse hver gang.

Vi bestræber os efter at anvende miljøvenlige metoder og produkter til rengøring, da vi føler, at vi har et fælles ansvar for at værne om naturen. Vi tilbyder derfor miljøvenlig rengøring og miljøvenlig vinduespudsning.

Få rene ruder og den bedste vinduespudser til gode priser i trekantområdet og på Fyn. Vi bruger professionelt vinduespudserudstyr og tilbyder rengøring i mange forskellige sammenhænge. Bl.a. kontorrengøring, rengøring ved flytning samt efter håndværkere.

 

Kontakt os i dag med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Vinduespolering/Rengøring
Michael Bjørgum
Telefon: 40 30 75 80

Kontakt os

ABC Service

Hvorfor ABC Service?

ABC Service blev etableret i 1978 af Freddy Hansen. ABC Service er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer, og har været med i flere større projekter både med vinduespolering og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange års ansættelse som 1. mand hos ABC Service har Michael Bjørgum overtaget firmaet, da Freddy Hansen har valgt at gå på pension efter mange gode år i branchen.