Kontorrengøring

Professionel kontorrengøring i Fredericia og omegn

ABC Service tilbyder professionel kontorrengøring til både små og mellemstore virksomheder i Fredericia og omegn. Med vores erhvervsrengøring er du sikret rene lokaler, der gør det rart at møde på arbejde.

Hos ABC Service har vi stor fokus på et godt og behageligt indeklima for alle. Vi gør vores for at bidrage til dette og anvender derfor kun miljøvenlige og allergitestede rengøringsmidler til rengøring af kontorer i Fredericia og omegn.

Vi er altid grundige og sørger for effektiv rengøring, der udover at give et flot resultat også grundigt fjerner bakterier og dermed mindsker risikoen for smitte med forkølelse og lignende.

Efter aftale kan vi udover erhvervsrengøring også levere toiletpapir og mild håndsæbe. Begge dele er naturligvis svanemærket.

Svanemærket erhvervsrengøring

Vi har hos ABC Service taget et valg om at passe godt på både mennesker og miljø. Derfor er vores rengøring altid skånsom overfor miljøet såvel som dit helbred.

Vi bruger kun produkter, der er allergitestede og skånsomme overfor miljøet. Med svanemærket rengøring er dit kontor i de bedste hænder. Du undgår, at der sidder rester fra kemi tilbage på overflader. Dermed er du med til at sikre dine medarbejderes sundhed samt skåne miljøet.

Få et godt indeklima med kontorrengøring

Den rengøring, der foretages på kontorer, har stor betydning for indeklimaet. Bliver der gjort dårligt rent eller med alt for skrappe rengøringsmidler, kan det medføre sygdom og ubehag.

Derfor er det vigtigt at vælge et rengøringsfirma, der prioriterer et godt indeklima. Hos ABC Service er vi klar over dette og fokuserer på en grundig erhvervsrengøring med produkter, der bærer Svanemærket.

Hvad kan vi gøre for dig?

Udover effektiv kontorrengøring / erhvervsrengøring tilbyder vi flere andre services. Blandt andet vinduespudsning og vinduespolering, der sikrer smukt lysindfald. Derudover tilbyder vi rengøring af solceller, rengøring efter håndværkere samt rengøring ved flytning.

 

Ønsker du professionel kontorrengøring, så kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os

Vinduespolering/Rengøring
Michael Bjørgum
Telefon: 40 30 75 80

Kontakt os

ABC Service

Hvorfor ABC Service?

ABC Service blev etableret i 1978 af Freddy Hansen. ABC Service er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer, og har været med i flere større projekter både med vinduespolering og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange års ansættelse som 1. mand hos ABC Service har Michael Bjørgum overtaget firmaet, da Freddy Hansen har valgt at gå på pension efter mange gode år i branchen.