Håndværkerrengøring

Rengøring efter håndværkere

Hos ABC Service tilbyder vi professionel rengøring efter håndværkere. Vi er grundige, miljøbevidste og overholder aftalte tidsfrister.

Det kan svine en hel del, når et malerfirma, byggefirma, en tømrer eller lignende kommer på besøg. Derfor kræver det ofte en ekstra grundig rengøring bagefter, hvis man vil slippe af med savsmuld, støv og andet skidt.

Med vores mange års erfaring ved vi, hvor vigtigt det er at slutrengøringen er grundig og boligen efterlades skinnende ren indenfor tidsfristen.

Hvis du ønsker et tilbud på effektiv og grundig håndværkerrengøring, så kontakt os gerne for at få et tilbud.

Samarbejde med byggeledere

Håndværkerrengøring kræver ofte lidt ekstra. Hos ABC Service har vi stor erfaring med rengøring efter håndværkere og vores dygtige medarbejdere har det rette udstyr og evner til at sikre et flot og rent resultat. De arbejder hurtigt og yderst effektivt.

ABC Service tilbyder både rengøring undervejs og efter håndværkerne har gjort deres arbejde. Vores team er vant til at samarbejde med byggeledere, så opgaverne kan udføres løbende. Efterhånden som håndværkerne bliver færdige, kan vi begynde at gøre rent efter dem, så tiden udnyttes bedst muligt og tidsfrister overholdes.

Vi tilbyder både håndværkerrengøring i flyttelejligheder, kontorer og private boliger.

Svanemærket rengøring

Vi passer godt på miljøet såvel som folks helbred. Derfor bruger vi kun produkter, der er allergitestede og skånsomme overfor miljøet. Vores rengøringsprodukter bærer Svanemærket og du får derfor et skinnende rent resultat - helt uden skadelig kemi.

Har du brug for grundig rengøring?

Vi gør rent, når der har været håndværkere på besøg. Vi er fleksible og lægger stor vægt på aftalte tidsfrister.

Vi tilbyder desuden flytterengøring, kontorrengøring / erhvervsrengøring samt rengøring af vinduer og vinduespolering til gode priser.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et tilbud

Kontakt os

Vinduespolering/Rengøring
Michael Bjørgum
Telefon: 40 30 75 80

Kontakt os

ABC Service

Hvorfor ABC Service?

ABC Service blev etableret i 1978 af Freddy Hansen. ABC Service er i dag et af Fredericias største vinduespudserfirmaer, og har været med i flere større projekter både med vinduespolering og rengøring i Fredericia og omegn.

Efter mange års ansættelse som 1. mand hos ABC Service har Michael Bjørgum overtaget firmaet, da Freddy Hansen har valgt at gå på pension efter mange gode år i branchen.